Драгица Николић: Потрошили смо 10 милиона евра на пројекте

Фондација Драгица Николић у протекле три године прикупила је десет милиона евра и сав новац потрошила на пројекте, изјавила је председница Управног одбора те фондације Драгица Николић.

Николићева, која је присуствовала почетку извођења радова на изградњи дечјих игралишта у склопу пројекта "Креативни Велики парк у Крагујевцу", рекла је да су истовремено административни трошкови били минимални.

Фондација "Драгица Николић" у Крагујевцу je донирала средства за изградњу три игралишта за јуниоре, сениоре и паркур, комплетно опремљена спортским реквизитима и забавним садржајем.

Паркови ће бити изграђени на 2.800 квадрата.

Драгица Николић је новинарима рекла да се фондацији свакодневно јављају грађани који желе да помогну, многе фирме и појединци.

Навела је и да су пројекти фондације увек урађени врло квалитетно и по европским стандардима.

"Треба да радимо онако како Европа захтева уколико желимо да уђемо у Европу", истакла је Николићева. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи