Јанковић упутио саучешће турском омбудсману

Заштитник грађана Саша Јанковић упутио је телеграм саучешћа омбудсману Турске Мехмету Нихазу Омероглу и амбасадору Турске у Београду Мехмету Кемалу Бози поводом терористичког напада на истанбулском аеродрому "Ататурк".

У телеграму саучешћа Саша Јанковић наводи да је дубоко потресен трагедијом која се догодила у Истанбулу.

"Терористички напад на аеродрому 'Ататурк' у Истанбулу најбруталнији је злочин против недужних људи, немоћних да се одбране. То је напад на људска и грађанска права и основне цивилизацијске тековине на којима данас почивају савремене државе. У име запослених у институцији Омбудсмана и моје лично име, примите изразе најдубљег саучешћа", навео је Јанковић у телеграму објављеном на сајту омбудсмана.

Турска је прогласила национални дан жалости после терористичког самоубилачког напада на међународном аеродрому "Ататурк" у Истанбулу, у коме је 41 особа погинула, а 239 је повређено.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи