МУП: Безбедносна ситуација у Србији редовна

Након терористичких напада у Паризу и Бриселу, МУП је предузео додатне мере заштите грађана и објеката. Безбедносна ситуација у Србији је редовна и сви надлежни државни органи предузимају све мере и радње из своје надлежности, кажу у Служби за борбу против тероризма и екстремизма.

Заменик начелника Службе за борбу против тероризма и екстремизма Ђорђе Вукашиновић рекао је да се безбедносна ситуација непрестано прати и да су предузете додатне безбедносне мере.

"Након терористичких напада у Паризу и Бриселу, припадници Министарства унутрашњих послова су предузели додатне мере заштите лица и објеката, надзора и контроле на граничним и административним прелазима, аеродромима, железничким и аутобуским станицама", наводи Вукашиновић у писаној изјави достављеној медијима.

Припадници МУП-а са другим надлежним органима континуирано прате безбедносну ситуацију, непосредно размењују информације и доносе одлуке о даљим активностима, додао је Вукашиновић.

Као значајно, истиче да је подигнут ниво сарадње са међународним субјектима у, како наводи, циљу подизања нивоа безбедности спољних граница Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво