Нападнут сниматељ на седници скупштине Пријепоља

Оснивач и одборник Демократске партије Санџака Бахрија Бегановић физички је насрнуо на сниматеља регионалне телевизије Нови Пазар и власника портала ПП "Медиа" Алема Ровчанина током седнице локалног парламента.

Ровчанин је данас Танјугу потврдио да му је Бегановић у петак упутио псовке и претње током заседања локалног парламента које је у неколико наврата, због инцидената, прекидано, док Бегановић то негира.

"Најпре је покушао претњама да ме застраши, псовао је рекавши да је он власт, и да не могу да га снимам. У једном тренутку покушао је да ухвати за објектив камере, али су се умешали поједини одборници и скупштинско обезбеђење који су га спречили у томе“, рекао је Ровчанин Танјугу.

Бегановић је, међутим, негирао да је физички насртао на Ровчанина.

"Није тачно да сам физички насртао, опомињао сам га више пута да се склони јер сам имао утисак да ми седи на глави и да то намерно ради по наговору неких људи. Тражио сам да се склони на место где не смета одборницима", рекао је Бегановић новинарима.

Регионална телевизија Нови Пазар осудила је овај напад и затражила од новинарских удружења да реагују.

Ово није први пут да се Бегановић тако понаша и изазива инциденте због чега је локални парламент и раније више пута прекидан.

Последњи пут насрнуо је на шефа Одборницке групе Санџачко демократске партије док се он налазио за говорницом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво