Отежан саобраћај у Београду

Саобраћај у Београду отежан је због доласка кинеског председника Си Ђинпинга, који је око 14 сати стигао у тродневну посету Србији.

Ауто-пут у близини Аеродрома "Никола Тесла" био је потпуно блокиран због проласка колоне, а хеликоптери су надлетали аеродром.

Тренутно су затворени делови ауто-пута у правцу ка граду од Аеродрома, а затворен је и део Улице кнеза Милоша, од Немањине ка Газели.

Како је Танјугу речено у "Жутом таксију", саобраћај на ауто-путу од Устаничке ка Новом Београду потпуно је у застоју, а ситуацију још више компликује то што се запалио аутомобил на Јужном булевару.

Део од ауто-пута ка Сајму је у оба правца у потпуном застоју, па грађанима из "Жутог таксија" поручују да избегавају гужве у тим деловима града.

Тачна рута којом ће пролазити делегација кинеског председника и тачна сатница нису познате, али се зна да ће кинески председник око 16.30 положити камен темељац за Кинески културни центар у Улици трешњиног цвета, након чега ће се прошетати Калемегданом, па ће и саобраћај у тим деловима града бити обустављан.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 17. јун 2016, 18:01) - anonymous [нерегистровани]

@saobraćaj

U Parizu ili Njujorku je non stop cirkus i ako imaju mnogo bolju infrastrukturu od Beograda.Kada se dočeluje ili praznuje takvi gradovi na zapadu su pred kolapsom.

(петак, 17. јун 2016, 17:21) - anonymous [нерегистровани]

saobracaj

tako nesto u Parizu ili Njujorku se ne desava, ne prave cirkus...samo je falio vatromet