Бајић за РТС: Престало да куца срце чаробног глумца

Редитељ и глумац Радош Бајић рекао је за РТС да је данас око 17 часова на сцени којој је поклонио цео свој живот престало да куца срце великог српског глумца, нестварног, чаробног уметника, његовог великог "брата по бабине линије" - Милорада Мандића Манде.

Вест о Мандиној трагичној смрти затекла је Радоша Бајића у долини Западне Мораве, у месту рођења "Село гори, а баба се чешља" где је искористио слободне дане током снимања нових епизода те серије.

"До прекјуче смо од јутра до вечери са радошћу снимали, како би гледаоцима РТС-а и целом српском народу и свима онима који воле лепоту и доброту онога што је српски народ на јесен припремили 12 епизода вољене серије", рекао је Бајић.

"Немам, не могу.... Не знам шта да кажем... Држим крст који је освештен на Хиландару. Тако смо недавно испратили на онај свет једног великог српског уметника Драгана Николића, који је такође играо једну од главних улога у 'Село гори'", рекао је Бајић.

Навео је да се у јануару ове године судбина трагично поиграла са још једним главним јунаком из његове серије Мирком Бабићем за чији живот се моли, "јер је оперисао најтежу болест".

"Драги мој Манда, нека ти је вечна слава. Воли те твој брат...", рекао је Бајић.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво