Бенедикт: Рашка међу науспешнијима у коришћењу новца ЕУ

Заменик шефа делегације ЕУ у Србији Оскар Бенедикт посетио је Рашку и поручио да је то једна од најуспешнијих општина у Србији у коришћењу европских средстава, као и да се ту уз помоћ ЕУ реализују квалитетни пројекти.

Оскар Бенедикт је посетио Рашку заједно са 17 чланова амбасада земаља ЕУ у Београду и локалну власт у Рашкој и истакао да су задовољни што се особама са инвалидитетом кроз радионице омогућава да воде нормалан начин живота.

Како је истакао, један од квалитетних пројеката у Рашкој је и изградња постројења за третман опадних вода, које ће пречишћавати воду и тако допринети развоју туризма и локалном економском развоју.

"Поносни смо што је ЕУ у томе учествовали и што настављамо да помаже Рашку", додао је Бенедикт.

Председник општине Рашка Игњат Ракитић је захвалио на посети Рашкој чланова амбасада земаља чланица ЕУ, који обилазе градове и општине који користе европска средства.

"Настојаћемо да одрадимо што више квалитетних пројеката за грађане и увек ћемо бити на вратима и куцати да би тражили средства и помоћ за њихову реализацију. Волео бих да им поручим да су у Рашкој увек добродошли и да увек дођу да контролишу и помогну", рекао је Ракитић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи