Лажни чланови комисије за процену штете у Новом Пазару

У подручијима угроженим поплавама у Новом Пазару појавила су се неидентификована лица која од грађана траже личне податке представљајући се као чланови комисије за процену штете, изјавио је члан комисије за процену штете на објектима Нермин Богућанин и упозоривши на могуће злоупотребе.

Богућанин је рекао да су грађани насеља Шутеновац чији су објекти оштећени, приликом обиласка терена рекли да су им претходног дана "већ долазила лица и узимала личне податке како би им проценила штету".

Богућанин упозорава на могуће злоупотребе несреће људи за прикупљање потписа за предавање политичких листа, јер грађани очекују комисију која ће процењивати штету.

"Овлашћена лица из Штаба за ванредне ситуације не траžже личну карту на увид, нити податке о јединственом матичном броју. Позивамо грађане да не наседају на овакве преваре и могуће злоупотребе“, рекао је он.

Комисија за процену штете ових дана обилази сва подручија која су угрожена поплавама и евидентира штету проузроковану поплавама у Новом Пазару.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво