Мраз зауставио аутобусе на Сувобору

Аутобуси из села на Сувобору због ниских температура јутрос нису могли да се покрену па су путници остали да чекају касније поласке за Горњи Милановац и Чачак.

Возач у Предузећу "Конвој травел" из Горњег Милановца Микан Браловић за агенцију Бета изјавио је да је у Прањанима у пет часова температура била минус 20 степени и да мотори на аутобусима нису могли да се покрену.

"У системима за довод горива заледила је нафта због чега нисмо кренули за Горњи Милановац, а 'Аутопревозов' аутобус из варошице Каменица није отишао за Чачак", рекао је Браловић.

Отправник Слободан Ерић каже да су све остале линије у рудничко-таковском крају редовне а највише се радило на превозу ђака који су стигли на време у школу.

У Горњем Милановцу јутрос у седам часова температура је била минус 17 степени и улице су оковане ледом без обзира на посуту со.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво