Извињење "Србија воза" због чекања на линији Београд-Бар

Предузећа "Србија воз" и "Инфраструктуре железница Србије" извинила су се грађанима и путницима што су више сати чекали без струје и грејања у возу на релацији Београд-Бар.

Како се у саопштењу наводи, извињење је упућено због великог пропуста и неблаговременог организовања превоза 224 путника, који су девет сати чекали у возу на релацији Београд-Бар.

"Молимо вас, извините! Посебно извињење упућујемо породицама које су биле забринуте за децу, старе и болесне који су се налазили међу наших 224 путника. Као најодговорнији у 'Србија возу' и 'Инфраструктури железница Србије' прихватамо сву одговорност за овај инцидент, а адекватне санкције биће примењене и према свима који су били у ланцу одговорности", стоји у саопштењу.

Из тих поредузећа још једном моле све грађане, њихове путнике и Владу Србије да прихвате нихово извињење.

"Ми ћемо учинити све да се у руковођењу наших компанија овакви пропусти на железници више никад не понове", наводи се у саопштењу.

У судару воза и аутомобила 3. јануара, на прузи Београд-Бар код Ваљева, оштећена је локомотива и контактна мрежа, због чега је нестала струја, а због неадекватне процене потребног времена за отклањање квара, путници су девет сати провели у вагонима без струје, грејања, хране и воде.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи