Читај ми!

Бањичка шума од данас Бајфордова шума

Одлуком Скупштина града Београда подручје Бањичке шуме од данас је заштићено подручје – споменик природе Бајфордова шума.

Решењем које су прихватили градски одборници промењен је назив, али и укупна површина заштићеног подручја која износи 40 хектара, осам ари и два квадратна метра. На заштићеном подручју успоставља се режим заштите трећег степена, преноси Танјуг.

Иницијативу за промену назива Бањичке шуме у Бајфордову шуму поднели су супруга Тимотија Бајфорда, грађани и други субјекти.

Одборници су усвојили и информацију о предузећу "Београдводе", којом се оно враћа у делокруг предузећа "Србијаводе", у оквиру усклађивања са прописима ЕУ.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво