Саучешће Николића због смрти академика Екмечића

Председник Србије Томислав Николић упутио је телеграм саучешћа председнику Српске академије наука и уметности Владимиру Костићу, поводом смрти академика Милорада Екмечића.

У телеграму се наводи да је академик Екмечић, јединственог ума, изузетног знања и интелектуалне снаге, оставио за собом респектабилан научни и истраживачки опус који га је за живота сврстао међу водећа имена научне заједнице, не само наше земље, већ региона, Европе и света, преноси Танјуг.

"Памтићемо занавек његову професионалну посвећеност и људску доброту. Била је част размењивати мисли, разговарати и дружити се са драгим пријатељем професором Екмечићем чији су многобројни радови трајни допринос научној мисли Србије. Недостајаће нам свима", навео је председник у телеграму саучешћа.

Николић је председника САНУ Владимира Костића замолио да свим члановима САНУ, а нарочито непосредним сарадницима драгог академика Екмечића, пренесе његово искрено саучешће, наведено је у саопштењу Прес службе председника Републике Србије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи