Сајт РТС-а поново међу најбољима

Интернет портал РТС-а добитник признања часописа PC Press за један од пет најбољих српских сајтова у 2013. години у категорији Вести и информације.

Сајт РТС-а нашао се међу пет најбољих интернет портала у 2013. години према оцени PC Press-a у категорији Вести и информације.

У образложењу се наводи да је Јавни сервис направио добру везу између ТВ програма и сајта, па је животни век многих вести проширен њиховим преношењем на интернет, а пронађен је и простор да се ту презентују додатне информације које ће радо прочитати неко ко се заинтересовао за вест.

"Избор тема нас и даље привлачи на rts.rs, који успешно избегава разне таблоидне приче и сензационалистичке извештаје, а за будуће време свакако остаје редизајн и модернизација сајта", наводи се у образложењу. 

Награду за најбољи сајт у категорији вести добио је Интернет портал Прве телевизије, док су се међу најбољима поред РТС-а нашли и b92.net, juznevesti.com и novimagazin.rs.

Награда је додељена и у категорији наука и образовање - www.elementarium.cpn.rs, а у најбоље су сврстани и bos.rs, iserbia.rs, stranijezici.com и zelenaucionica.com.

Сајт www.yumama.com најбољи је сајт у категорији Породица и здравље, а у забави citymagazin.rs. Mozzartsport.com проглашен је за најбољи сајт посвећен спорту.

Интернет портал Радио-телевизије Србије сврстан је 2008. године међу најбољих осам сајтова (Секција информације), на годишњој топ листи домаће интернет заједнице коју, по традицији, крајем јануара саставља часопис PC Press.

Године 2009, 2010. и 2012, одлуком жирија часописа PC Press, Интернет портал Радио-телевизије Србије проглашен је за најбољи српски сајт у категорији Вести и информације.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво