Читај ми!

Синдикат: Дочекати Дачића у поцепаној униформи

Синдикат српске полиције позвао је униформисане полицајце да сутра, приликом посете Ивице Дачића Златибору, министра унутрашњих послова дочекају у поцепаној и трулој униформи и оценио да је његова посета "политичка кампања у којој се полиција користи на перфидан начин".

У саопштењу Синдиката српске полиције позвају се униформисани полицајце да сутра, приликом посете Ивице Дачића Златибору, министра унутрашњих послова дочекају у поцепаној и трулој униформи.

Синдикат оцењује да је његова посета "политичка кампања у којој се полиција користи на перфидан начин".

"Синдикат српске полиције позвао је све запослене који нису радно ангажовани, и желе да дођу на Златибор, да у својим трулим и поцепаним униформама дочекају министра и изврше 'презентацију старе, труле и одрпане униформе', с обзиром да за време Дачићевог мандата, и протеклих десетак година униформа није мењана", наводи се у саопштењу.

Министарство унутрашњих послова је најавило да ће министар унутрашњих послова Ивица Дачић сутра посетити Полицијску станицу у Чајетини и Полицијску испоставу на Златибору, где ће се упознати са униформама које ће бити коришћене у скијашким туристичким центрима.

Тај синдикат сматра да на тај начин полицајци треба да подсете свог министра на чињеницу да многи од њих о свом трошку шију поједине делове униформе а да делове опреме попут чизама и ципела купују сами или на посао долазе у приватној обући.

"Сутрашња промоција пар нових униформи која је планирана за рад у подручјима зимских туристичких центара, може само да иритира огроман број полицајаца који о новој униформи могу само да сањају.

Овај чин министра није ништа друго него 'Потемкиново село' усмерен ка јавности и медијима у циљу пропаганде и предстојећих парламентарних избора који су неминовни", наводи се у саопштењу.

Синдикат је додао да је Дачићева посета том подручју ништа друго него политичка кампања у којој се полиција користи на перфидан начин.

"Непромишљени чин министра није ништа друго него доливање соли на 'рану' полицајцима, који по свему судећи униформу неће добијати у овој години с обзиром да нема ни најаве да се кренуло са шивењем нове униформе која је обећана за ову годину", додаје се у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи