Читај ми!

Предлог измена Закона о раду достављен Влади

Ресорно министарство доставило предлог радне верзије измена и допуна Закона о раду премијеру Ивици Дачићу, првом потпредседнику Владе Александру Вучићу, као и министрима привреде и финансија Саши Радуловићу и Лазару Крстићу.

Министарство рада, запошљавања и социјалне политике доставило је предлог радне верзије измена и допуна Закона о раду премијеру Ивици Дачићу, првом потпредседнику Владе Александру Вучићу, као и министрима привреде и финансија Саши Радуловићу и Лазару Крстићу.

У саопштењу се наводи да је предлог достављен представницима синдиката и послодаваца, као и свим члановима Радне групе који раде на изменама и допунама овог закона.

У наредном периоду трипартитна Радна група радиће на усаглашавању нацрта текста Закона о раду, после чега ће он бити послат у редовну процедуру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи