Читај ми!

Нови бројеви хитних служби

Телефонски бројеви полиције, Хитне помоћи и других служби за хитне интервенције и помоћ, али и за остале услуге и информације, од данас ће бити промењени, тако што ће испред постојећих бројева бити додата јединица.

У Србији од данас стари двоцифрени бројеви за позивање хитних служби више неће бити у употреби, јер је испред познатих двоцифрених бројева додата јединица.

Тако је нови број полиције 192, ватрогасаца 193, а хитне помоћи 194.

Нове бројеве добили су и војна хитна помоћ - 1976, служба за обавештавање и узбуњивање - 1985, помоћ на путу АМСС-а - 1987, и војна полиција - 19860.

На исти начин промењени су и бројеви за остале услуге и информације које грађани могу добити путем телефона.

Позивање бројева за хитне интервенције и даље ће бити бесплатно за све грађане.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво