Полицајци пронашли коверат с новцем

Двојица полицајаца пронашли су на Аутокоманди у Београду коверат у коме је било 650 евра и предали га у полицијску станицу на Вождовцу где раде.

Полицајци Саша Вулетић и Небојша Јоловић приликом редовне контроле пронашли су коверат са 650 евра код аутобуског стајалишта на Аутокоманди у Београду и предали га у полицијској станици Вождовац где раде, саопштио је Синдикат српске полиције.

"Колега Небојша Јоловић и ја обилазили смо службеним аутомобилом аутобуско стајалиште на Аутокоманди. То место посебно нам је важно јер се често дешавају џепне крађе,  желели смо полако да опсервирамо терен и погледамо да ли на станици има сумњивих лица", изјавио је Вулетић.

Током вожње Јоловић је запазио коверат на коловозу, зауставили смо службено возило и у коверту пронашли 650 евра, рекао је Вулетић.

"С обзиром да не знамо чији је новац, предаћемо га у полицијској станици на Вождовцу, где и радимо", навео је Вулетић.

Синдикат српске полиције наводи да је Небојша Јоловић ожењен, има двоје деце и живи у принудном смештају у објекту Полицијске испоставе Бели поток, у кућици која је пред рушење.

Саша Вулетић у полицији ради десетак година, прогнано је лице са Косова. ожењен је, отац троје деце живи у Јагодини као подстанар, сваког дана на посао путује у Београд.

број коментара 8 Пошаљи коментар
(субота, 04. феб 2012, 21:17) - anonymous [нерегистровани]

a

Bravo svaka cast samo tako

(петак, 11. нов 2011, 10:55) - Hejzi [нерегистровани]

...

Bravo za postenje koji su iskazali policajci i svakako bravo sto se novinar potrudio da nam predoci u kakvim uslovima zive, kako bismo jasnije imali uvida u velicinu gesta ovih policajaca.
Kapa dole gospodo.

(петак, 11. нов 2011, 10:00) - anonymous [нерегистровани]

da, ali...

u Srbiji ovakva stvar sigurno nije rutinska cak ni za policajce a kamoli za gradjane. Bas o ovakvim stvarima treba pisati sto vise i time promovisati ovakvo ponasanje. Ako si ti navikao samo na farmu, zvezde granda i sl., to je tvoja stvar!

(петак, 11. нов 2011, 09:56) - anonymous [нерегистровани]

pitanje

Kamo puste srece da ima vise reagovanja kao sto je ovo. Mi smo potpuno zaboravili i pomesali sta je dobro a sta lose, pa, kada neko uradi normalnu stvar, mi se cudimo i predlazemo ga za Nobelovu nagradu. To je najbolji dokaz koliko su normane stvari postale retkost.

(петак, 11. нов 2011, 06:47) - anonymous [нерегистровани]

pohvala

zar njima ovo nebi trebala da bude rutinska stvar i da se nema sta pisati za javnost...?

(петак, 11. нов 2011, 00:33) - anonymous [нерегистровани]

hm

pa kome da ih dam? sta ce policija da uradi sa tim novcem kad ne znaju ciji je?

(четвртак, 10. нов 2011, 23:32) - Сви џепови ником поникоше... [нерегистровани]

И ја бих волео да нађем

неке паре, да тестирам себе!

(четвртак, 10. нов 2011, 23:27) - anonymous [нерегистровани]

postenje

Svaka cas postenim policajcima moze se zamisliti da je neko drugi naso sta bi bilo licno ja nebi dao