РТС Телетон за Краљево

Радио-телевизија Србије 28. новембра организује добротворну акцију "Телетон" за помоћ Краљеву.

Радио-телевизија Србије и Народна канцеларија председника Републике у недељу, 28. новембра, организују велику Телетон акцију под слоганом "Стави Краљево под кров".

На тај начим грађани Србије моћи ће телефонским позивима и СМС-ом да помогну Краљевчанима у обнови кућа оштећеним у земљотресу.

Те вечери, од 21.00 до 23.00 часа РТС и Народна канцеларија председника позваће све грађане, компаније и удружења да у тој акцији заједничким снагама обнове порушене и оштећене грађевине у Краљеву.

Сваки телефонски позив и СМС биће донација,  а биће отворен и жиро-рачун за веће донације, као и могућност поклона у грађевинском материјалу и намирницама.

 "Телетон" је контакт -шоу програм уобичајен у свету. Радио-телевизија Србије у сарадњи са Народном канцеларијом председника Републике организује га четири године уназад.

У току програма познате личности, спортисти, певачи, глумци одговарају на телефонске позиве гледалаца, а сваки позив представља директну донацију.

Емисију чине музичке нумере, разговори, укључења гледалаца и прилози.

број коментара 8 пошаљи коментар
(среда, 17. нов 2010, 13:48)
stankovic@panama.net [нерегистровани]

hitno

Objavite broj ziro racuna, da bi smo mogli da posaljemo novcanu pomoc.

(уторак, 16. нов 2010, 10:32)
anonymous [нерегистровани]

od plata

Mislim da drzava treba da nam uvede od plata odbitak za te ljude, kao kada su nasi roditelji izdvajali "dinar za Skoplje" a posle i za posledice zemljotresa u Crnoj Gori...

(понедељак, 15. нов 2010, 21:32)
ПетарЈ48,Бијељина [нерегистровани]

"Стави кралјево под кров"

Да ли неко размишља да се у акцију Телетона (чија идеја је за сваку похвалу),омогући
учешће и нама из Српске преко овдашњег Телекома.Требало би то осмислити што прије
и путем медија (РТРС,ТВ БН итд.)обавијестити и нас с ове стране Дрине.
Број жиро рачуна објавите одмах,јер ѕима почиње,судећи по прогнозама,већ сутра,
прекосутра!

(понедељак, 15. нов 2010, 20:21)
violeta [нерегистровани]

apel

Ovim putem bih pozvala sve ljude da svojim pozivom pomognu....Iz Kraljeva sam i moj dom je ostecen,ali u njemu mogu ziveti.Mnogi drugi ne mogu...mnogi drugi vise nista ne mogu.
Ne dozvolimo da momenat samo prodje pored nas dok se blazeni i sudbini zahvalni ne vinemo zvan svakog bola,dok izvan domasaja ovoga sveta mir ne nadjemo...

(субота, 13. нов 2010, 19:54)
anonymous [нерегистровани]

pdv

Podrska za akciju, ali bi i drzava morala da se odrekne pdv-a za ovakve prilike. Na svakih 100 din od sms-a drzava ce uzeti 28 zarade.

(субота, 13. нов 2010, 16:11)
anonymous [нерегистровани]

rts

ljudi rts je najbolja televizija na svetu zato molim sve gradjane da redovno placaju televizisku preplatu,ja sam u diaspori pa placam i ako sam samo 5 nedelja na odmoru u srbiji ,budite svesni vasi obaveza za ovaku televiziju treba podrska gledalaca.hvala rts

(субота, 13. нов 2010, 16:07)
anonymous [нерегистровани]

Solidarnost

Budite solidarni i zovite, srbi!

(субота, 13. нов 2010, 13:54)
anonymous [нерегистровани]

prava stvar

sve pohvale RTS ...mislim da će se ovim putem sakupiti solidna sredstva.... kada je emisija 3 pa 1 za Oslo uspela da prikupi za sat vremena 120000 glasova moćiće i teleton bar tri puta više.

ZOVI SRBIJO!!!