Извињење Ђиласа због мањег броја возила ГСП

Градоначелник Београда Драган Ђилас извинио се Београђанима због мањег броја возила у градском саобраћају током претходног дана. Треба имати у виду да је у возном парку ГСП "Београд" одређени број аутобуса стар и да та возила отказују у отежаним условима, поручио Ђилас.

Драган Ђилас, градоначелник Београда, извинио се Београђанима због мањег броја возила у градском саобраћају током претходног дана.

На београдске улице јуче ујутро изашла су 1.044 возила јавног градског превоза, а према евиденцији у осам сати било је 181 возило мање од планом предвиђеног броја, навео је градоначелник у изјави достављеној Танјугу.

"Многи Београђани јуче нису на време могли да стигну на своје одредиште због чега им се најискреније извињавам", рекао је Ђилас.

Недостајућа возила, како је објаснио, укључивана су у саобраћај у току дана, па је тај број у подне био 85, односно 51 возило мање у 19 сати.

Ђилас је рекао да треба имати у виду да је у возном парку ГСП "Београд" одређени број аутобуса стар и да та возила отказују у овако отежаним условима, због чега је то предузеће и ушло у набавку нових возила.

"Свакако да је на ово утицао и људски фактор због чега ће одговорни сносити последице. Још једном се, у своје име и у име свих који даноноћно раде да овај град функционише, извињавам Београђанима због непријатности коју су јуче доживели", поручио је Ђилас.

Он је прецизирао и да је у току јучерашњег дана, према извештају надлежних служби, на рашчишћавању улица било ангажовано укупно 290 возила и машина, а да је 3.700 запослених у свим комуналним градским предузећима у три смене уклањало снег са тротоара, стајалишта градског превоза, поред школа, вртића и домова здравља.

број коментара 9 Пошаљи коментар
(среда, 12. дец 2012, 22:53) - Stanko M. [нерегистровани]

!!!!!!

Kupujete nove autobuse a na starim nemate ni zimske gume.

(среда, 12. дец 2012, 13:22) - anonymous [нерегистровани]

МИНУС за Бус+

Ово је велики МИНУС за Бус+. Што значи да до пролећа нећемо плаћати превоз, да би смо надокнадили штету која нам је ових дана нанета.

(среда, 12. дец 2012, 12:30) - Julijana79 [нерегистровани]

drago mi je

Baš mi je drago što ne živim Beogradu, a oni neka ti ponovo daju svoj glas. Jedan glas - više izvinjenja, pa i nije tako loše zar ne!? Haha...

(среда, 12. дец 2012, 10:26) - Jovica Jež [нерегистровани]

Hvala!

Pravi zimski ugođaj: sneg na ulicama, sneg na TV, minus u džepovima...

(среда, 12. дец 2012, 09:55) - NB [нерегистровани]

aj važi

Ah da, verovatno treba da verujemo vašoj priči a ne sopstvenim očima!!

(среда, 12. дец 2012, 06:40) - Milana [нерегистровани]

+++

Vrlo lep gest. Pošto je ovo stvarno bila katastrofa, ovo je najmanje što je mogao da učini...

(уторак, 11. дец 2012, 21:56) - Miroslava [нерегистровани]

Zima

Bolje da isključuju neispravna vozila, nego da neko nastrada. Očekivano je da u ovakvim uslovima ne može sve savršeno da funkcioniše, a ljudi su nervozni. Ipak, korektno je što se gradonačelnik izvinio i pokazao da brine o svojim sugrađanima.

(уторак, 11. дец 2012, 20:36) - Tea [нерегистровани]

bravo!

za sneg nije potrebno izvinjenje već lopata, nije ovo nepredviivi zemljotres!

(уторак, 11. дец 2012, 20:07) - Julija [нерегистровани]

hvala ti...

E sada nam je svima mnogo lakše, manje nam je hladno!