Читај ми!

СПО тражи истину о Косову

Српски покрет обнове позвао све политичке странке да кажу истину о Косову и европским интеграцијама. Србија је земља у којој "највећи дисиденти" после вишедеценијској прогона од сваке власти продају виле на Дедињу, рекао потпредседник СПО-а Алексанар Југовић.

Српски покрет обнове (СПО) позвао је данас све политичке странке да кажу истину о Косову и европским интеграцијама.

"Ми смо једина земља у којој министар спољних послова после састанака са својим колегама јавности саопштава само шта је он рекао. Никада не можемо да сазнамо шта други мисле о нама", рекао је потпредседник СПО Алексанар Југовић агенцији Бета.

Југовић је навео да је Србија земља у којој "највећи дисиденти" после вишедеценијској прогона од сваке власти продају виле на Дедињу.

"Одакле му вила кад је толико прогањан", упитао је Југовић. 

"Ово је земља у којој нас опозициона странка убеђује да ће нас баш она увести у Европску унију, а своје функционере не може да уведе ни у Хрватску", рекао је потпредседник СПО.

Југовић је навео да је Србија земља у којој потпредседник Владе задужен за европске интеграције месецима обећава да ће, ако Србија не добије статус кандидата за чланство у ЕУ, поднети оставку а да се, када види да је статус неизвестан, сакрије да не би некога подсетио на своја обећања.

"Ово је земља у којој педофили добијају највеће признање од цркве. Ово је земља у којој министар полиције, уместо да чува ред и мир, прича о равнотежи страха и о рату", рекао је Југовић.

"Да ли смо се за ово борили? Да ли смо премлаћивани и убијани због овакве данашњице у којој се лаж проглашава за патриотизам, а истина за издајство", упитао је Југовић.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи