Читај ми!

СНС: Испитати малверзације у енергетици

Истрага о пословању Рударског басена "Колубара" мора бити спроведена до краја, истакла функционерка СНС-а Зорана Михајловић и додала да истрагу треба проширити на пословање "Ђердаап", "Костолца" и ЕПС-а.

Српска напредна странка затражила је да се до краја спроведе истрага у Рударском басену "Колубара", али и да се испита пословање "Ђердапа", "Костолца" и "Електропривреде Србије",  посебно у области јавних набавки.

"Када се све то буде испитало, можемо да кажемо да постоји жеља власти да се избори са корупцијом. Сада је то чиста медијска кампања", оценила је на конференцији за новинаре функционер СНС Зорана Михајловић.

Према њеним речима, потребно је до краја да се испита пословање "Колубаре" без обзира на то да ли неко од учесника "колубарске афере" припада некој политичкој странци.

Михајловић је упитала и ко ће да финансира изградњу метроа у Београду, да ли ће Београд због тога поново морати да се задужује и на основу којих критеријума је направљен меморандум о изради студије изводљивости са француском компанијом.

"СНС захтева расписивање ванредних парламентарних избора, јер сматра да је влада одговорна за лоше стање у економији и социјалној политици и да једна екипа људи окупљена у Деморатској странци и око ње не само да зауставља Србију, већ је води уназад", рекла је Михајловићева.

Напредњаци ће 29. октобра у Нишу, поводом обележавања три године постојања СНС, представити "белу књигу" под називом "Програмом до промена", која, према њеним речима, садржи све одговоре на питања у области економије, социјалне политике, енергетике, пољопривреде.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи