Читај ми!

СРС: Скандалозни потези Београда

Достављање предлога за решење проблема на прелазима Брњак и Јариње Европској унији је "скандалозно" и у супротности са српским националним интересима, оцењује Српска радикална странка. Београд би решење требало да тражи у оквиру Уједињених нација, истичу у СРС.

Српска радикална странка оценила је да је достављање предлога за решење проблема на прелазима Брњак и Јариње Европској унији "скандалозно" и у супротности са српским националним интересима.

"Уместо да режим инсистира на примени Резолуције 1244 и решење тражи у оквиру Уједињених нација, обраћа се ЕУ, која је од почетка на страни албанских терориста", наводи се у саопштењу СРС-а.

СРС је навела да је довођење косовских цариника на прелазе Брњак и Јариње спровела мисија ЕУ и да би Београд решење требало да тражи у оквиру Уједињених нација.

Шеф преговарачког тима у дијалогу са Приштином Борислав Стефановић изјавио је синоћ да је Србија Европској унији доставила предлог за решење проблема на прелазима Брњак и Јариње којим се предвиђа да косовски полицајци и цариници не буду на тим прелазима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво