Читај ми!

Милован Дрецун у СНС-у

Српска напредна странка позвала владајуће партије да распишу изборе и оправдају резултате истраживања јавног мнења. Нови члан напредњака је војнополитички коментатор Милован Дрецун.

Највећа опозициона партија у Србији, Српска напредна странка, позвала је представнике власти да распишу изборе и да на њима докажу резултате истраживања јавног мнења који наводно показују њихов висок рејтинг.

Заменик председника СНС-а Александар Вучић рекао је, на конференцији за новинаре у Београду, да ће, према предвиђањима странака владајуће коалиције и Либерално-демократске партије, опозицији на следећим изборима "преостати" 15 до 20 одсто гласова.

"Челнике режима који су то лепо израчунали позивамо да распишу изборе и да покажу да ће заиста добити тих 75 одсто, заједно са Чедомиром Јовановићем, помагачем из београдске скупштине. Видећете како ће сви заједно стати у мање од 40, или 42-43 одсто", рекао је Вучић.

Новинарима је, овом приликом, представљен и нови члан СНС-а војнополитички коментатор Милован Дрецун.

Заменик председника напредњака осврнуо се и на политику државе према младима оцењујући да је актуелна власт уништила њихову перспективу у земљи.

"У последњих 15 година потрошили смо 20 милијарди улажући у младе људе и у њихово образовање у Србији, а од 2001. до 2011. године је из Србије отишло четири пута више младих него у периоду од 1990. до 2000. године", рекао је Вучић.

Дрецун је рекао да је приступио напредњацима јер та странка уважава различитости и додао да ће својим знањем и угледом максимално допринети изласку земље из кризе, посебно после наредних избора, на којима очекује победу СНС-а.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво