Читај ми!

Николић напушта болницу

Председник СНС-а Томислав Николић намерава да сутра (недеља) напусти болницу ако преко ноћи не буде компликација. Лидер напредњака, међутим, наставља штрајк глађу. Омладина СНС-а критиковала интернет портал РТС-а.

Лидер Српске напредне странке Томислав Николић намерава у недељу да напусти болницу уколико преко ноћи не буде здравствених компликација, изјавио је члан лекарског конзилијума који брине о његовом здравственом стању Љубомир Илић.

"Николић ће по својој жељи, због изнурености и малаксалости, остати у болници до сутра ујутро, када мисли да напусти КБЦ, уколико не буде компликација и проведе највећи наш празник са својом фамилијом", рекао је Илић новинарима.

Касно поподне, лидера напредњака, уз благослов патријарха, посетио је митрополит црногорско-приморски Амфилохије, да га, дан пред Ускрс позове да прекине штрајк и празник проведе с породицом.

Према речима члан лекарског конзилијума, Николићево здравствено стање је добро, штрајк жеђу је потпуно саниран и он уноси довољно течности, тако да нема даљих индикација за хоспитализацијом.

Илић је рекао да Николић наставља штрајк глађу, који га за сада животно не угрожава, али да би прве последице могле да се манифестују за недељу дана, напомињући да би за месец дана, уколико настави штрајк глађу, лидер СНС-а могао бити и животно угрожен.

"Прижељкујемо да Николић прекине штрајк глађу, али што се тога тиче, ми немамо више медицинског посла", рекао је Илић и додао да нема потребе за даљом интравенозном потпором и да Николић може да иде кући и да настави са штрајком глађу, или да га прекине по својој жељи.

Илић је подсетио да је Николић у болницу примљен искључиво због санирања штрајка жеђу, што је до сада, како је рекао, успешно окончано и додао да се конзилијум више неће оглашавати по питању здравштвенмог стања лидера напредњака, уколико не буде изричитих захтева медија.

Број коментара 42

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво