Ускоро о реконструкцији Владе

Разговори о реконструкцији Владе могу се очекивати наредних дана, када ће бити оцењено да ли је треба спровести", рекао директор владине Канцеларије за односе са медијима Миливоје Михајловић. Уколико дође до реконструкције, она треба да има за циљ бољи рад Владе, истиче Михајловић.

Директор Канцеларије Владе Србије за односе с медијима Миливоје Михајловић изјавио је у Јагодини да се "може очекивати" да наредних дана у Влади почну разговори на тему реконструкције, преноси агенција Танјуг.

"Претпостављам да ће бити оцењено да ли уопште ићи у реконструкцију и да ли је уопште спровести", рекао је Михајловић, у емисији јагодинске телевизије "Палма плус".

"Реконструкција, о којој се до сада није разговарало у Влади, ако до ње дође, треба да има само један циљ, да побољша укупан рад Владе", напоменуо је Михајловић.

Према његовим речима, тема реконструкција Владе је "пренадувана у јавности".

Михајловић сматра да је та тема била толико заступљена у медијима јер "није било друге теме", као и да није јасно разлучено "шта је реконструкција, да ли је то различита ствар од смене министара који не раде добро".

Михајловић је навео да је Влада од 7. јула 2008. године, када је формирана, расправљала о 6.500 тачака дневног реда и око 750 - 800 закона, уредби и упутила Скупштини на усвајање.

Директор Канцеларије Владе Србије за односе с медијима је, истовремено, рекао да је "све веће интересовање медија из Приштине за рад Владе Републике Србије и све их је више који траже информације из Владе и новинара који долазе код нас".

"Ја мислим да је то добро и мислим да би требало преко неваладиних организација те контакте све више успостваљати", рекао је Михајловић.

"Милсим да ми, новинари, сносимо озбиљан део кривице за хаос на Балкану протеклих деценија и мислим да је на нама да први кренемо да га решавамо", нагласио је Михајловић

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво