Николић: Важна седница у Стразбуру

Поводом извештаја Дика Мартија о трговини органима, лидер напредњака Томислав Николић каже да је важно да акција Србије пред Саветом Европе не буде "разводњена".

Седница Парламентарне скупштине Савета Европе крајем јануара биће једна од најважнијих, сматра председник Српске напредне странке Томислав Николић, јер ће се на њој расправљати о извештају Дика Мартија о трговини органима на Косову и Албанији.

Гостујући у емисији Око, лидер напредњака изјавио је да је важно да акција Србије не буде "разводњена" и да је он већ почео да лобира код посланика које познаје.

Николић је указао на могућност да неко амандманима коригује извештај Мартија.

"Иако сам рекао да власт треба да преговара са онима које су Албанци на Косову изабрали, неприхватљиво ми је да се овог часа о било чему преговара са Тачијем пре него што се утврди да ли је он ратни злочинац који је масакрирао Србе или не", рекао је Николић.

Николић је оценио и да ће 2011. бити година социјалних немира и да би морала да се заврши ванредним парламентарним изборима.

"Већ годину дана власт беспотребно мучи грађане својом владавином која сада уопште није боља него пре годину дана", рекао је Николић.

"Не можемо да их натерамо на изборе, али можемо да им покажемо своју снагу, да им покажемо колико грађани Србије не верују у њихопве приче, колико су жељни промена и то је оно што је на нама. Остало је на њиховој савести", рекао је председник СНС-а.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво