Николић и Коштуница разговарали о изборима

Лидер СНС Томислав Николић изјавио да је са лидером ДСС Војиславом Коштуницом разговарао о техничкој сарадњи и ванредним парламентарним изборима. Напредњаци се залажу за ванредне парламентарне изборе. Сарадња са свима ако је у интересу Србије.

Председник Српске напредне странке Томислав Николић потврдио је да је са лидером Демократске странке Србије Војиславом Коштуницом разговарао о техничкој сарадњи и ванредним парламентарним изборима.

Николић је на конференцији за новинаре рекао да је основни задатак да Србија ове године добије ванредне парламентарне изборе, а да ће "напредњаци бити стожер окупљања оних странака које траже њихово расписивање".

Председник СНС је рекао да је СНС већ на известан начин сарађивала у Скупштини Србије са ДСС-ом и додао да такав контакт напредњаци могу имати са представником било које парламентарне странке.

"Свима нудимо да, у интересу Србије, сарађујемо иако немамо исто мишљење о свакој теми, али овог часа ништа више од тога није могуће", изјавио је Николић.

"Убеђен сам да ће наши успеси у Земуну, Вождовцу и Косјерићу уздрмати републичку власт и довести Србију до ванредних парламентарних избора", рекао је лидер СНС-а и додао да су сви свесни да ће ти избори показати снагу политичких партија.

Николић је рекао да ће представници те странке на локалу имати потпуну слободу да одлуче хоће ли формирати власт или остати у опозицији, и са киме ће ући у коалицији.

"Њихов посао је да унапреде живот грађана у локалној средини, а не висока политика", поручио је Николић и додао да је то политика која ће прво искоренити мито и корупцију у локалним самоуправама, а потом да обезбеди нормалне услове за живот свих грађана.

Николић је рекао да су "напредњаци спремни да победе у све три општине, као и да врше власт, јер је странка кадровски јача од свих других политичких партија".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво