Нови председник општине Власотинце

Скупштина општине Власотинце за новог председника општине изабрала Срђана Шушулића из Демократске странке.

Нови председник Општине Власотинце је Срђан Шушулић из Демократске странке, одлучили су одборници после маратонске седнице, која је трајала до иза поноћи.

Нова коалиција, која има тесну већину од само једног одборника, за новог председника Скупштине општине изабрала је Игора Николића из Г17 плус, који је саопштио да ће ту дужност обављати без надокнаде.

Пре избора новог општинског руководства, уз тешке оптужбе, али без физичких инцидената, иако је и то најављивано, смењени су председник општине Бошко Станчић (Нова Србија) и председник Скупштине општине Светислав Јовић (СРС).

Нова скупштинска већина, која има 23, од укупно 45 одборника, формирана је после изласка СПС-ПУПС из досадашње коалиције, а чине је још и ДС, Г17 плус и донедавни члан СРС Миодраг Павловић.

Због тога из СРС, али и из других странака које су сада део опозиције, најављују да ће пред судом доказати да им је незаконито одузет одборнички мандат, најављујући формирање нове самоуправе за два до три месеца.

Седница је одржана уз јаке мере обезбеђења, које је ангажовао смењени Јовић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи