Избори у условима кризе лоше решење

У условима економске кризе превремени избори су лоше решење, сматра председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић. ЛДП ће подржати економске мере Владе, ако се допуне одредбама о убрзању евроинтеграција и одлуком о чланству Србије у НАТО.

Председник Либерално-демократске партије Чедомир Јовановић изјавио је да је та странка увек спремна за изборе, али да су за њу у условима економске кризе превремени избори лоше, иако не и најгоре решење.

Јовановић је агенцији Танјуг рекао да избори морају да буду решење проблема пред којима се налази Србија, а не да донесу њихово умножавање.

"Сутра, на Главном одбору ЛДП, предложићу подршку владиним економским мерама, под условом да се оне прошире политичким мерама, а то значи убрзањем европских интеграција и одлуком о чланству Србије у НАТО, као и под условом да економске мере буду проширене мерама подршке привреди", оценио је Јовановић.

Према речима лидера ЛДП-а, уколико влада одбије захтеве те странке, требало би ипак да добије прилику да оствари своје, како је оценио, "парцијалне, површне и козметичке мере", а изборима би требало прибећи само у случају неуспеха тих мера.

"У случају изостанка позитивних ефеката и резултата избори ће бити једино могуће решење за које ће се заложити ЛДП", објаснио је Јовановић.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи