Стари председник ошамарио новог

Бивши председник СО Бојник Иван Стојановић током првог заседања после формирање нове скупштинске већине, ошамарио новооименованог председника локалног парламента Ацу Јовановића. Седница, упркос инциденту, настављена је током поподнева, јер одборници имају "пуне руке посла".

Очекивало се да ће Скупштина општине Бојник после формирања нове скупштинске већине коначно почети нормално да ради, међутим, само што је утврђен кворум, одлазећи председник Иван Стојановић ошамарио је новог председника Скупштине Ацу Јовановића.

Тако је члан ДСС-а Аца Јовановић, уместо да води своју прву седницу завршио на одељењу ОРЛ Лесковачке болнице где му је констатовано нагњечење носа, а даља дијагностика ће показати да ли је и сломљен.

Непосредно по указаној помоћи, актуелни председник СО Бојник Аца Јовановић рекао је да је био изненађен реакцијом старог председника и да би скупштинске колеге требало "да имају позитиван кодекс понашања и да знају како и на који начин треба да се понашају на скупштинским седницама".

Проблеми су почели 11. марта када је формирана нова скупштинска већина коју чине ДС, Г17 плус, ДСС и Алијанса демократа.

Стари председник Иван Стојановић, представник Групе грађана, није хтео ни просторије да напусти, па је цео случај препуштен суду који је решење донео 27. марта.

Блокирање рада Скупштине се очекивало, али овакав исход није, мада ни једна ни друга ситуација не иду у прилог грађанима Бојника.

Иако то нико није очекивао, седница СО Бојник настављена је у поподневним часовима јер, како нова власт сматра, постоји много горућих проблема, а времена за чекање нема.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво