Илић вратио пиштољ

Лидер Нове Србије Велимир Илић вратио пиштољ и дозволу за ношење оружја јер га како каже "народ чува".

Председник Нове Србије Велимир Илић вратио је вечерас пиштољ и дозволу за ношење оружја које је добио у време владавине ДОС-а од тадашњег министра полиције Душана Михајловића.

Илић је пиштољ и дозволу предао службеницима Полицијске управе у Чачку.

Том приликом Илић је новинарима рекао да враћа пиштољ и дозволу јер нема потребу да носи пиштољ пошто га, како је рекао, "народ чува".

"Не желим да будем убица и да пуцам у некога. Боље бити жртва него убица", рекао је Илић.

Илић је 5. фебруара нападнут у центру Београда. Нападач Дејан Стојадиновић ударио је Илића песницом у главу.

"Смејали сте се, многи од вас, кад сам рекао да носим оружје. Ево сад нисам понео пиштољ. Зар је грех оваквог хулигана лишити живота, је ли грех то, кад он мене решава мог живота? Он ме удара јавно пред полицијом и то мучки у рез где сам оперисан", рекао је Илић након напада.

На конференцији за новинаре дестак дана касније, односно првом појављивању после  инцидента у  Београду, Илић је рекао да је "видео списак људи који имају дозволе и оружје" и да му се сада "гади да носи пиштољ". Тада је и највио да ће га вратити, што је и учинио.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи