Читај ми!

Вучић упознао Ердогана са ставовима Београда уочи наставка дијалога с Приштином

Председник Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са председником Републике Турске Реџепом Тајипом Ердоганом. Двојица државника су се сагласили да је најважније одржати мир на Западном Балкану.

Председник Вучић је још једном изразио искрено жаљење због великог броја жртава разорних земљотреса и поновио спремност Србије да помогне у отклањању последица природне катастрофе, која је погодила Турску.

Председник Ердоган захвалио је председнику Вучићу на пожртвованости спасилачких тимова из Србије, који су учествовали у пружању помоћи становницима погођених градова у Турској и на другој подршци која стиже из наше земље, саопштила је Служба за сарадњу с медијима.

Председник Вучић упознао је председника Ердогана са ставовима званичног Београда уочи наставка дијалога са Приштином. Двојица државника су се сагласили да је најважније одржати мир на Западном Балкану.

Саговорници су тим поводом рекли да ће, радећи на јачању српско-турских односа, давати и снажан допринос регионалној стабилности.

Председник Вучић и председник Ердоган су разговарали и о актуелним глобалним питањима.

Председник Вучић је, поводом рођендана, председнику Ердогану пожелео добро здравље и снагу да води земљу кроз изазове са којима се суочава у овом тешком тренутку.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво