Читај ми!

Вучић: Високо ценимо подршку Тогоа територијалној целовитости Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је министра спољних послова, регионалних интеграција и дијаспоре Републике Того Робера Дисеја и истакао да веома ценимо подршку те земље очувању суверенитета и територијалне целовитости Републике Србије у складу са нормама међународног права.

Председник Александар Вучић је изразио задовољство посетом министра Робера Дисеја, као изузетном приликом да буду размотрене могућности за интензивирање сарадње двеју земаља, које везује традиционално и искрено пријатељство, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Републике.

"Наша земља је посвећена неговању најбољих односа са афричким земљама, заснованих на међусобном поштовању и разумевању", нагласио је Вучић и замолио министра Дисеја да председнику Републике Того пренесе позив да посети нашу земљу.

Председник је истакао да веома ценимо подршку Републике Того очувању суверенитета и територијалне целовитости Републике Србије у складу са нормама међународног права.

Министар Дисеј је рекао да Того има чврст став по питању непризнавања једнострано проглашене независности Косова.

Говорећи о економској сарадњи, саговорници су се сагласили да постоји простор за њено јачање, као и за сарадњу у областима пољопривреде, војне индустрије, грађевинарства, здравства, информационих технологија, науке, културе и образовања.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво