Читај ми!

Османи: Ванредни избори на северу одложени за 23. април

Председница привремених приштинских институција Вјоса Османи је после састанка са политичким партијама рекла да су се договорили да ванредни избори на северу буду одложени за април. Из кабинета Османијеве саопштено је да ће избори бити одржани 23. априла.

Из кабинета Вјосе Османи је, после састанка са политичким партијама, саопштено да ће избори за председнике општина и за одборнике у Лепосавићу и Звечану бити одржани 23. априла. 

"Сви представници политичких партија су показали високу одговорност у односу на животе грађана, који морају бити обезбеђени и заштићени по сваку цену. Упркос чињеници да косовска полиција има довољне капацитете, криминалне банде на северу су успели да уплаше грађане и учешће би било веће. Како бисмо осигурали што веће учешће, сигурност грађана и посматрање од стране домаћих и међународних организација, донели смо ову одлуку", рекла је између осталог Османи.

Више западних земаља позвало је раније владу у Приштини да одложи ванредне изборе у општинама на северу Косова и Метохије, које су власти у Приштини претходно заказале за 18. и 25. децембар.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво