Коштуница неће бити посланик

Деморкатска странка Србије ће наредних дана донети одлуку ко ће од функционера странке ући у посланички клуб ДСС, али за сада председник странке Војислав Коштуница неће бити посланик, рекао је портпарол ДСС-а Андреја Младеновић.

Председник Демократске странке Србије Војислав Коштуница за сада неће бити посланик у Скупштини Србије, али ће се тек "видети да ли ће се то десити касније" рекао је Младеновић додајући да ће Председништво ДСС наредних дана одлучити о променама посланика.

Функционери ДСС су истакли да је ће та странка деловати из опозиције и да су на Председништву формирани политички и економски савет ДСС.

На челу Политичког савета је председник ДСС Војислав Коштуница, а његови чланови су и чланови Председништва те партије, али и неки новокотирани чланови Главног одбора, међу којима је и драмски писац Синиша Ковачевић, Милан Брдар, Александар Симић и други, али и неке нестраначке личности као што је Мирјана Васовић, Часлав Корпивица и други.

На челу Економског савета је Ненад Поповић, а у том савету су, према речима функционера ДСС, Предраг Бубало, Радомир Наумов , Алексанадар Поповић, Владимир Ђорђевић, Срђан Бошњаковић и други.

Поповић је казао да ће Економски савет припремати матаријале за посланички клуб ДСС, али и да ће програмски задаци тог савета бити израда и унапређење економског програма ДСС, предлагање конкретних мера за унапређење стања у економији, израда програма за унапређење стања у домену запошљавања и нивоа зарада и пензија и друге реформе у области економије.

Поповић је казао да ће економски тим ДСС износити и позитивне и негативне ставове на економске законе владе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи