Читај ми!

Вучић: Хвала немачким домаћинима на организацији дијалога Београда и Приштине

Председник Александар Вучић захвалио је вечерас немачким домаћинима на, како је навео, организацији дијалога између Београда и Приштине.

Александар Вучић је, на Твитер налогу predsednik.rs, поставио фотографију на којој су поред осталих, он, специјални представник ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак и премијер привремених приштинских институција Аљбин Курти.

"Хвала немачким домаћинима на организацији дијалога Београда и Приштине", написао је Вучић, који се у Берлину претходно састао са немачким канцеларом Олафом Шолцом.

Вучић је после састанка најавио да ће у организацији Бундесканцлерамта вечерас бити настављен дијалог са Приштином, и да верује да ће бити снаге да се дође до одређеног напретка.

Канцелар Шолц се раније данас састао и са премијером привремених приштинских институција Аљбином Куртијем.

Лајчак на неформалној вечери са Вучићем и Куртијем

Специјални изасланик ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирослав Лајчак захвалио је немачкој Влади на томе што је била домаћин разговора и сусрета са Александром Вучићем и Аљбином Куртијем.

Истовремено је на Твитеру објавио да ће се разговори наставити на нивоу главних преговарача 13. маја.

"Поздрављам прилику за нефомалну вечеру и разговор о дијалогу са преседником Вучићем и косовским премијером Куртијем у Берлину. Захвалан сам немачкој Влади која је била домаћин", написао је Лајчак.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво