Читај ми!

ССП предложио Здравка Поноша за председничког кандидата

Главни одбор Странке слободе и правде, који је одржао седницу у Новом Саду, одлучио је да партнерима у опозицији предложи да подрже Здравка Поноша као заједничког кандидата на председничким изборима, а потпредседницу странке Маринику Тепић за носиоца листе на парламентарним изборима.

Председник ССП-а Драган Ђилас рекао је новинарима, после састанка Главног одбора који је био затворен за медије, да верује да Здравко Понош може да победи Александра Вучића на председничким изборима.

Уверен је да Понош може да помогне да, како је рекао, Србија оздрави.

"Показао је много пута да је частан и поштен човек са успешном каријером. Он је човек за кога сам убеђен да никад не би прекршио законе и Устав Србије. Знам да је частан човек, сарађивао сам са њим, верујем у његово поштење, врхунско образовање, радно искуство, такмичарску борбеност, војничку дисциплну и патриотизам. Све су то особине које га чине правом особом да победи", рекао је Ђилас.

Потпредседница ССП-а Мариника Тепић предложена је на седници за носиоца листе "Уједињене Србије" на парламентарним изборима.

Тепићева се за то изборила, како је рекао Ђилас, "бескомпромисном борбом против корупције и криминала откривајући највеће афере ове власти, својом борбом за правду, за права свих угрожених људи, али и обилазећи сваки део у Србији где је власт угрожавала земљу и воду и ваздух".

Није расправљано о томе кога ће ССП предложити за носиоца опозиционе листе на изборима у Београду.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи