Читај ми!

Вулин: Повучен Нацрт закона о полицији

Нацрт закона о унутрашњим пословима је повучен, рекао је министар унутрашњих послова Александар Вулин додајући да је то његов "лични пораз".

Вулин је навео да га је пошто је сагледао све чињенице, председник Александар Вучић замолио да Нацрт закона о унутрашњим пословима повуче из процедуре и да ће он то учинити.

"Правно регулисање постављања камера које би препознавале лица и силуете и немерљиво помогле полицији да решава убиства и најтежа кривична дела, нападнуто је од свих западних невладиних организација и њихових финансијера и налогодаваца", рекао је Вулин.

Истиче да ће "борбом против свега новог у сектору безбедности, убице и лопови бити мало сигурнији, а полиција и грађани много несигурнији".

"Обавештајним радом дошли смо до информација да је неколико страних западних обавештајних служби преко своје агентурне мреже у медијима, невладиним организацијама и политичким партијама извршило медијску припрему за организацију насилних протеста који за циљ имају дестабилизацију Србије. Њима српске главе нису битне и спремни су да их бацају у бесмисленим сукобима", истакао је Вулин.

Навео је да је ово његов "лични пораз" за шта ће, каже, сносити његове последице.

"И овим путем желим да упознам јавност да ћу наставити да се борим за безбедну Србију упркос агентима и њиховим финансијерима", рекао је Вулин.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво