Читај ми!

Стефановић одговара Веселиновићу на његове наводе о посети Дрвару

Министар одрбане Небојша Стефановић одговорио је лидеру Покрета за преокрет Јанка Веселиновићу поводом навода о његовој посети Дрвару.

Јанко Веселиновић је о присуству Небојше Стефановића у Дрвару поводом дана те општине и 80. годишњице Устанка народа у Бих против фашизма рекао да је "министар одбране срамота за Србију и да својом посетом Србима у региону наноси штету као што то константно чини режим Александра Вучића".

Одговарајући Веселиновићу, Стефановић је навео да неко ко "служи искључиво да испуњава налоге Драгана Ђиласа и његове тајкунске машинерије, не може да увреди ниједног озбиљног човека, па ни њега, али не може да прећути то што вређа наш народ у Дрвару и уопште све Србе у региону", пише у саопштењу из кабинета министра одбране.

Стефановић даље тврди да ниједан српски функционер пре Александра Вучића није деценијама посетио Дрвар.

"Ни Ђилас, ни Веселиновић, а камоли (Бојан) Пајтић, не знају да је из Дрвара током рата протерано целокупно српско становништво, а да је тек доласком председника Вучића у тај град из Србије почела да стиже помоћ која унапређује услове за повратак и нормалан живот", наглашава Стефановић.

Подсећа да је током посете Дрварчанима честитао Дан општине и устанка, и додаје да је као члан Владе добио и признање од локалних власти.

У свом реаговању закључује да ће Влада Србије наставити да помаже и Дрвару и свим Србима у региону, зато што Србија мора да брине о њима.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво