Читај ми!

Поповић: У суду 11 предмета у вези са угрожавањем Вучића и његове породице

Министарка правде Маја Поповић изјавила је да тренутно има 11 предмета по којима се воде поступци за угрожавање сигурности председника Србије Александра Вучића и његове породице.

Маја Поповић је у Скупштини Србије, одговарајући на питање посланика ЈС Драгана Марковића Палме о претњама упућеним председниковој породици, рекла да су претње које су изречене, не само од (бившег) посланика Срђана Нога него и на мрежама и у медијима бруталне и невероватне и сматра да тужилаштво мора да реагује.

"Упозната сам са чињеницама, у конкретном случају, да је апсолутно урађено све и да је тај предмет процесуиран. Министарство правде не може да нареди тужилаштву шта да ради, већ може само да ради надзор и да се распита шта се догађа у том предмету", рекла је Поповић у вези са случајем Срђана Нога.

Наводећи да постоји 11 предмета у суду поводом угрожавања сигурности председника Вучића и његове породице, Поповић је изразила уверење да ће пресуде бити осуђујуће имајући у виду да су неки првостепени поступци већ завршени.

"Министарство ће дати сву подршку и судовима и тужилаштвима да се брутално санкционише сваки напад и угрожавање сигурности сваког лица посебно председника Александра Вучића", поручила је министарка правде.

Државни и политички званичници осудили су претње бившег народног посланика и функционера Двери Срђана Нога упућене председнику Александру Вучићу и његовој породици.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво