Михајловић: Насиљу нема места у Србији

Потпредседница Владе Зорана Михајловић осудила је насилничко понашање демонстраната у градовима Србије чија су мете биле полиција, државне институције, медији, просторије Српске напредне странке и лидери странака који су учествовали на изборима.

"Напади на полицију и туче на улицама Београда, напади хулигана на РТВ Војводине, разбијање Градске куће и просторија СНС у Новом Саду и разбијена глава лидера Покрета слободних грађана Сергеја Трифуновића кога су напали само зато што је изашао на парламентарне изборе - јесу насиље и то је недопустиво. Насиљу нема места у Србији и у српској политици", навела је Михајловићева.

Она је истакла да је потпуно нејасно и забрињавајуће зашто је опозиција позвала грађане на окупљање у време када у Београду и широм Србије сваког дана имамо све већи број заражених коронавирусом и када је већ сада да јасно да неће бити увођења ограничења кретања грађана.

"Да ли је могуће да је само државном врху и људима у Kризном штабу стало до гашења епидемије? Зашто опозиција позива грађане на окупљања грађана кад и сами знају да то може само да доведе до новог ширења заразе, до нових тешких случајева у већ препуним болницама и тако само додато отежава лекарима и медицинском особољу који буквално 24 сата дневно спасавају животе оболелих грађана. Очигледно је да опозиција нема другу политику осим морбидног профитирања на болести грађана", закључује Михајловићева.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи