Вучић у Дрвару: Ово није крај наше подршке, на Србију увек можете рачунати

Председник Александар Вучић је поручио окупљенима да ће Србијa и убудуће помагати Дрвар. "Иако живимо у различитим државама, знамо да припадамо истом народу", истакао је председник, који је присуствовао отварању филијале "Комерцијалне банке" и погона фабрике "Јумко".

Александар Вучић, који је раније данас посетио Мркоњић Град са званичницима РС и српским чланом Председништва БиХ Милорадом Додиком, у Дрвару је поручио окупљенима да на Србију увек могу да рачунају.

"Иако живимо у различитим државама, знамо да припадамо истом народу", рекао је председник.

Током отварања подружнице "Комерцијалне банке", Вучић је рекао да се ради оно што је речено пре неколико месеци.

"Ово није крај наше подршке. Знам да Дом здравља има много проблема. Добили сте новац који смо пребацили преко Владе Републике Српске – 925.000 евра. Почетком децембра, као што смо рекли. Даћемо још новца за Дом здравља, да наши старији и деца могу да се лече, помагаћемо и даље Дрвар и ово није последњи пут да сам дошао у Дрвар", поручио је Вучић.

Председник Вучић и председник Владе Републике Српске Радован Вишковић отворили су потом у Дрвару погон фабрике "Јумко" из Врања, у којем је запослено 80 радника, а за чију градњу је Влада Србије издвојила 500.000 евра.

"Срећан сам што смо испунили обећање и што ове дивне жене данас раде. Потрудили смо се да и у ‘Јумку’ плате повећамо и надам се да ћемо то наставити у будућности. То је био наш посао и то смо урадили. Чињеница је да у свакој општини у РС радимо по један важан пројекат, то се раније никада није дешавало", истакао је председник на Инстаграм налогу buducnostsrbijeav.

Председник Србије би на крају посете Мркоњић Граду и Дрвару, требало да обиђе Музеј "25. мај".

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво