Слободан Петровић поднео оставку на место председника СЛС-а

На јучерашњој седници Главног одбора Самосталне либералне странке Слободан Петровић је поднео оставку на место председника те странке, уз речи захвалности свим члановима на досадашњем залагању и њиховој искреној подршци и поверењу.

Како је наведено у саопштењу, Петровић је нагласио да је у протеклих 14 година, откако је на челу СЛС-а, доносио заједно са својим сарадницима много тешких одлука, али да му је ова најтежа до сада.

Замолио је све чланове и симпатизере странке да га подрже у тој одлуци.

На крају излагања Петровић је нагласио да ни он, ни чланови СЛС-а никада нису своје политичке противнике и неистомишљенике гледали као непријатеље и да и у овој прилици изражава и њима захвалност јер су му били мотив више за успешан рад и деловање СЛС-а.

Петровић је замолио све чланове Главног одбора, као и све чланове и симпатизере странке, да подрже његову одлуку и схвате озбиљност политичке ситуације у моменту када је донета та одлука.

Главни одбор је након одлуке председника странке да поднесе оставку донео одлуку о политичком мораторијуму у наредном периоду због околности и немогућности да Самостална либерална странка функционише у пуном капацитету.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво