Вучић у Мркоњић Граду и Дрвару

Председник Александар Вучић у посети Мркоњић Граду и Дрвару.

Александар Вучић ће, како је најављено, у Мркоњић Граду обићи Гимназију и Машинску школу, након чега би требало да се састане са званичницима и привредницима у тој општини.

Председник затим иде у Дрвар где ће, према програму посете, присуствовати отварању филијале Комерцијалне банке.

Након тога ће обићи Дом здравља Дрвар, око поднева отворити погон фабрике "Јумко".

На крају посете требало би да обиђе Музеј "25. мај".

Председник је у уторак на Инстаграм профилу Будућност Србије подсетио на обећање из септембра 2019. године, а у вези са Дрваром.

"До краја године овде ће једна српска компанија отворити фабрику. Хоћу да вас видим насмејане као данас и да имате будућност на овим просторима. Поново ћу да дођем у Дрвар да видим како се троше средства које је дала Србија, али и да се уверим да се реализују обећани пројекти", рекао је Вучић.

Да би помогла српском становништву у Републици Српској, Влада Србије бесповратно је у протекле две године дала 32 милиона евра за различите пројекте.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво