Брнабићева o датуму избора: Биће како председник каже

Председница Владе Ана Брнабић изјавила је да су расписивање избора и одређивање датума искључива надлежност председника Србије.

Ана Брнабић је изјавила да не може да каже када ће бити одржани избори, без обзира на чињеницу да један од два датума који председник Вучић помиње пада на Васкрс.

"Биће како председник каже", рекла је Брнабићева новинарима након конференције "Стартуј легално 2020", упитана да ли ће избори бити 26. априла, с обзиром на то да је 19. април Васкрс.

На питање да ли је са председником Александром Вучићем разговарала о великим променама у Влади после избора, премијерка је напоменула да прво треба сачекати исход избора и видети ко је добио поверење грађана.

"Тај ће одлучити како ће се земља даље водити", рекла је Брнабићева.

"Прво скочи па реци хоп, тако каже наш народ, зато хајде да прво видимо вољу грађана", напоменула је председница Владе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво