Присталице Самоопредељења и данас против доласка Вучића у Тирану

Присталице Центра Покрета Самоопредељење у Албанији окупили су се у центру Тиране, у близини хотела у којем разговарају председник Србије Александар Вучић, премијери Албаније и Северне Мекадоније Еди Рама и Зоран Заев.

Неколико десетина активиста Самоопредељења протестује због доласка председника Србије, називајући "срамотном" одлуку албанског премијера да угости Александра Вучића.

Приказали су цртеж на којем се види како албански премијер за столом разговара са особом у облику вука.

Полиција је успела окупљене да удаљи из парка преко пута хотела у којем се састанак одржава.

Окупљени носе заставе Албаније и узвикују "срамота".

У Тирани је јуче испред хотела где се самит одржава, постављен билборд на којем се председник Србије означава ратним злочинцем и персоном нон грата.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије