Вулин: Ђилас би насиљем на власт

Српски министар одбране и председник Покрета социјалста (ПС) Александар Вулин оцењује да један од лидера опозиционог Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас захтевом да се и у Србији формира влада по "македонском сценарију", на основу споразума власти и опозиције, жели да на власт дође без избора.

Александар Вулин наводи да би Драган Ђилас хтео да на власт дође без избора.

"Ђилас је без рада стекао стотине милиона евра, зато би да и на власт дође без избора. Знамо да он жели македонски сценарио, зато је његов радник Бошко Обрадовић покушао да упадне у РТС и Скупштину Србије, да би као у Македонији било крвавих глава, и насиља", рекао је Вулин.

У саопштењу за јавност, он је подсетио да је Ђилас "власник" ванпарламентарне странке, али да поставља захтеве као да је неко гласао за њега и као да има већину.

"Јесте Ђилас више хиљада пута богатији од (председника Србије) Александра Вучића, али то за Вучића није аргумент, а није ни за Србе. Ако Ђилас лепо замоли, као што уме да моли кад год му треба помоћ и лична заштита, треба га саслушати, ако захтева, онда слободно може и да ћути", навео је Вулин.

Додаје да Ђилас "не жали за Србима протераним из Хрватске, не жали за побијеним у 'Олуји', не жали због неисплаћених пензија и опљачкане имовине Срба, али жали за кафом у Загребу".

"Таман толико вреди и његова политика, као шоља кафе", закључио је министар одбране и председник ПС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво