Пацоли: Косово је жртва рата, Дик Марти је радио само са Србима

Вршилац дужности министра спољних послова Беџет Пацоли саопштио је да постоји 10.000 страница документације са доказима ратних злочина које је починила Србија на Косову, а којима до сада нико није имао приступ, наводи Љајми, преноси Косово онлајн.

У наредним данима тај материјал биће достављен косовским тужиоцима, најавио је Пацоли на  конференцији за новинаре.

"Поседујемо 10.000 страница материјала са доказима ратних злочина Србије на Косову, материјала ком нико није имао приступ. У наредним данима документација ће бити предата нашим тужиоцима, јер видим да 95 одсто криминалаца делује и слободно се креће и данас", рекао је Пацоли.

Он је рекао и да се на свим састанцима које је имао у последње време суочио са питањем - како је дошло до успостављања Специјалног суда.

"Косово је жртва рата. Дик Марти је радио само са Србима, није радио са правим сведоцима. Видео сам да постоји велика неправда и изузетно сам љут што до сада нисмо ништа урадили", рекао је Пацолли, додавши да на Косову постоје докази о српским ратним злочинима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво