Рама: До када ће духови прошлости поткопавати пут Србије ка будућности

Албански премијер Еди Рама обратио се преко Твитера председнику Србије Александру Вучићу, запитавши се како је могуће да се у данашње време негира документовани ратни злочин, као што је Рачак.

Реагујући на изјаву председника Србије да је случај Рачак био превара, Рама се запитао до када ће Србија живети у самообмани и поткопавати сопствени пут ка будућности, преноси Косово онлајн.

"Зашто је тако тешко разумети и до кад ће Србија живети у самообмани и у порицању јасне стварности Косова. До када ће духови прошлости и даље поткопавати пут Србије ка будућности", поручио је Рама српском председнику.

"Пријатељи, престаните са самозаваравањем о рату који је започео стари крвави режим у Београду. Треба ићи даље! Нека мртви сахране мртве. Направимо мир и благостање за нашу децу. Треба кренути напред и изградити овај регион као узоран модел", написао је албански премијер на свом Твитер налогу.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се