Ђурић у Тирани на скупу о регионалној сарадњи

Потпредседник Главног одбора Српске напредне стране и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић присуствује од данас до 9. децембра у Тирани округлом столу посвећеном регионалној сарадњи.

Ђурић током боравка у Тирани, на маргинама конференције, обавља бројне састанке са представницима политичких партија из Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Црне Горе, Албаније и са Косова и Метохије, учесницима овог регионалног скупа, међу којима су и представници владајућих и опозиционих странака из Републике Србије, саопштено је из Српске напредне странке.

Ово је други округли сто, у организацији Савета за инклузивно управљање у сарадњи са Министраством спољних послова Немачке, посвећен унапређењу регионалне сарадње, координацији око унутрашњих политичких и економских реформи, као и помоћи у решавању регионалних спорова.

Први скуп одржан је у Скопљу од 18. до 20. октобра.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво